fbpx

Brugte biler

Der er mange ting at overveje, når du skal købe bil. Ofte handler det om mere, end bare at finde den rette bil. Vores salgskonsulenter står altid klar, til at besvare alle dine spørgsmål, og sikre dig en tryg handel.

Værksted

Vi er kåret som hovedstadsområdets 2. bedste værksted i 2018. Du beholder altid din fabriksgaranti, når du får lavet service eller reparation hos os. Vi udfører service og reparation på alle bilmærker, uanset årgang. Vi udbedre også forsikringsskader, og tilbyder altid en gratis lånebil.

Biludlejning

Skal du på tur, eller måske flytte?
Så skal du måske leje en bil. Vi har markedets bedste priser i udlejning, og alle typer af biler på lager, som står klar til at blive udlejet. Vi yder en høj service, og sætter stort vægt  på gennemsigtighed.

Mekanisk værksted

Når du får lavet service eller reparation hos os, beholder du altid en evt. fabriksgaranti på bilen. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker, uanset alder på bilen.

Kåret til et af Danmarks bedste værksteder, læs mere på:
https://www.autobutler.dk/blog/danmarks-bedste-vaerksted-2018

Rustbeskyttelse

Vi tilbyder rustbeskyttelse til vores kunder i samarbejde med Dinitrol.
Hos Dinitrol får du en foto dokumenteret proces, som er din sikkerhed for, at bilen er behandlet korrekt.

Dæk service

Vi tilbyder alt indenfor dækservice, herunder også nye dæk og fælge. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Klargøring

Vi laver alt indenfor indvendig klargøring af din bil. Vi bruger produkter fra anerkendte producenter, som er din sikkerhed for at intet bliver skadet under klargøring.

 

 

Vil du gerne sælge din bil?

Vi køber alle slags brugte biler, uanset alder og stand! Alle brugte biler købes til fornuftige og fair priser og vi er altid opdateret på, hvordan priserne er på markedet, så vi kan tilbyde dig den mest reelle pris.

Finansiering

Åbningstider

Man – Fre: 07:30 – 16:30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11:00 – 16:00

Kontakt os

Back to top