fbpx

Rustbeskyttelse

Vi tilbyder rustbeskyttelse til vores kunder i samarbejde med Dinitrol

E2Bilers samarbejde hos Dinitrol, sikre dig en dokumenteret undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Dinitrol fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Det danske klima er et af de mest rust fremkaldende i hele verden. Den høje luftfugtighed året rundt er en af de helt store faktorer. Den anden er de hårde danske vintre. Danmark er i denne tid konstant vekslende mellem frost og tø, så når der saltes på vejene bliver det senere forvandlet til saltvand. Denne process gentages gennem hele vinterhalvåret, til der kommer kraftige saltvandsbade på bilen. Det hårde og stærke saltvand på din bils metal i undervognen er således under hårdt pres.

Men der er heldigvis hjælp at hente hos E2Biler. Giv din bil de bedste forudsætninger, så den bedre kan overleve det danske vejr.

Invester i en rustbeskyttelse med Dinitrol-behandling

Ved at investerer i en Dinitrol-behandling, forebygger du mod fremtidige rustangreb. Sørg for din bil er sikker, da rust kan have konsekvenser for din bils sikkerhed. Med en Dinitrol rustbeskyllese får du:

 
Forlænget levetid af din bil

 
Højere gensalgsværdi af din bil

 
Din bil skal have færre reparationer

 
Du får en sikrere bil

Billedresultat for dinitrol logo

Hvad er rustbeskyttelse?

Rustbeskyttelse er en behandling, der beskytter bilens undervogn mod rustangreb.

Når bilen trænger til en rustbeskyttelse, er det vigtig det udføres af fagfolk. Det vil sige nogle som har kendskab til bilmodellen og bilmærket.

Vi vasker bilen grundigt for snavs, hvorefter bilen bliver gennemgået for rust og skader på belægningen. Efter vores behandling skal bilen stå og tørre, inden evt huller forsegles, og vi samler bilen igen.

Det tager ofte ca 1-2 dage, før bilen er klar til at komme ud på vejen igen.

Har du spørgsmål ?

Send os en besked her nedunder,
eller ring til os på +45 60 51 42 43

Back to top