fbpx

Værksted Køge

MEKANISK AUTOVÆRKSTED KØGE

Velkommen til E2 BILER. Vi har vores helt eget autoværksted som er beliggende i Køge tæt på vores bilforhandler. Vores værksted, er kåret blandt TOP 100 Autoværksteder i Danmark jf. Autobutler.dk i 2017 og 2018. Vi går nemlig meget op i kvalitet, tillid og effektivitet. Dette går selvfølgelig aldrig udover prisen, hvor vi samtidig stræber efter at være så prisvenlige, som muligt.

Du får mange fordele ved vores værksted Køge

  • Du beholder altid din fabriksgaranti ved service.
  • Vi giver altid 36mdrs garanti på vores reparationer, både reservedel og udført arbejde.
  • Vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne, bare til bedre priser
  • Vi matcher skriftlige tilbud.
  • Vi er FDM stikprøvekontroleret og medlem af Dansk Bilbrancheråd

Vi servicere efter fabrikantens forskrifter og anbefalinger. For dig betyder det, at du bibeholder en evt. fabriksgaranti på bilen, når du får den serviceret hos os. Så uanset mærke og model på bilen kan du altid komme forbi os, næste gang du skal på værksted. Vi gør det samtidigt også til langt bedre priser end mærke værkstederne!

Et værksted køge, der er opdateret på viden og værktøjer

Vores dygtige mekanikere har alle nødvendige værktøjer og testere til rådighed, for at udføre reparationen korrekt. Vi behandler alle biler med omtanke, stor viden, og med det bedste udstyr på markedet. Det er vigtigt for os, at vi altid er opdateret på den seneste viden indenfor automekanik. Derfor, gør vi stor dyd i, altid at følge med i de seneste trends

Har du spørgsmål ?

Send os en besked her nedunder,
eller ring til os på +45 60 51 42 43

Back to top