fbpx

Dækservice

Bestil dækservice hos E2Biler

Det har aldrig været nemmere, at få dækservice og få skiftet hjul på din bil. Vi har alt det professionelle udstyr, og sikrer at dine hjul er ok. Vi laver det hele, for eksempel montering af dæk. Er dine dæk er gamle eller slidte og er begyndt at støje mere? Måske giver dårligere vejgreb? Så kan E2biler hjælpe dig med et dækservice. Vi tager hånd om dit behov og sørger for, at dine dæk er i top stand.

Dækservice kan være løsningen!

Gummiet på en bil bliver med tiden hårdere og mønsteret på dækket kan blive slidt. Dækket kan også blive mørt og det vil ende ud i at slå små “revner”. Når dæk slides bliver slidbanen mindre og det kan resultere i at vand ikke kan ledes væk lige så effektivt. Oplever dette problem, så kan det løses med et dækskifte.

Hvornår skal du sørge for at få lavet et dækservice?

Helt nye dæk har en mønsterdybde på ca 8,5 mm. Det er nu et lovkrav at et dæk på en almindelig personbil skal have en dybde på mindst 1,6 mm over hele dækket.Vi anbefaler mindst 3 mm for sommer- samt helårsdæk Jo mere slidt dit dæk er, jo lettere bliver det for bilen og skride og bremselængden bliver samtidig længere. Husk, det er altid bedre at være sikker i trafikken.

Kontakt os i dag

Hvis du er i tvivl om dit dæks dybde, anbefaler vi du kontakter os, vi står klar til at hjælpe dig.

Her i E2Biler har vi stor speciale i dæk vi kan bl.a servicerer i:

  • Nye dæk
  • Nye alufælge
  • Nye stålfælge
  • Afbalancering
  • Af- og påmontering af dæk på alufælge
  • Af- og påmontering af dæk på stålfælge
  • Lapning af dæk

Læs om vores andre services som rustbeskyttelse, og klargøring af bil.

Har du spørgsmål ?

Send os en besked her nedunder,
eller ring til os på +45 60 51 42 43

Back to top