Reparation af stenslag

Har du fået et stenslag, så smid dine bekymringer væk, det er slet ikke din tid værd. Lad vores værksted servicerer dig, så du sikkert og hurtigt kan komme ud på vejen igen. Book en tid online eller kontakt os på telefon eller mail. det er vigtigt, at få foretaget reparation af stenslag, inden hele ruden skal skiftes.

Autoværksted

At vente for længe kan koste dig dyrt! Er der den mindste tvivl om skaden på din rude, så kontakt os eller bestil en tid hos værkstedet.

Råd & Vejledning om reparation af stenslag

Vi kender alle følelsen som kommer efter lyden af noget hårdt som har ramt ruden fra et foran gående kørertøj.

Har din forrude fået et stenslag er det vigtigt at du gør følgende:

  •  Hold din rude ren og hulet fri for vand, dette hjælper dig mod nattefrosten som kan gøre din rude revner.
  • Et rudeplaster kan også være en hjælp til at ruden ikke revner, har man ikke et rudeplaster, kan man med fordel sætte et klistermærke henover som midlertidig løsning. Husk din rude skal være tør og ren inden du påfører plasteret.

 De to simple ovenstående steps gør, at din reparation bliver langt mere   succesfuld.

Forhør dig om reparation af stenslag hos dit forsikringsselskab

Vi råder til at man kontakter sit forsikringsselskab, da man ofte er forsikret og kan få dem til at at betale for reparationen af stenslaget. Vi har stor erfaring med forsikringsskader, så har du brug for råd til processen vil vi altid stå til rådighed.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og vi reparerer stenslag på alle bilmærker, så om du kører Audi, BMW, VW, Peugeot, Skoda, eller et andet bilmærke vil vi stå klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon eller mail. Er du mere til chat funktionen så tager vi også varmt mod din henvendelse her.

Behøver du ingen yderlig vejledning kan du booke tid til reparation af stenslag her på vores hjemmeside. 

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge