Udskiftning af forrude

Det er ikke sikkert, at køre med en skadet eller revnet forrude, da det påvirker dit udsyn og bilens egenskaber ved uheld. Det betyder, at du selv og dine passagerer er udsatte. Vi anbefaler, at du booker en tid til at få udskiftet din revnede forrude, til en ny hurtigst muligt.
Når vi udskifter en revnet forrude på din bil starter vi med, at afdække karosseri og interiør, så din bil ikke får ridser mens vi arbejder på den. Herefter fjerner vi den revnede rude, herefter påfører vi primer og en speciallim. Til sidst lægger vi en ny forrude i, her skal limen tørre i optil 30 minutter, inden du kan køre i bilen igen.

Forrude skift

At få en ny rude er en smal sag og er som udgangspunkt ikke en svær opgave. Hos E2 biler starter vi med, at afdække karosseri og interiør så din bil ikke får ridser, mens vi arbejder på den. Bagefter fjerner vi den beskadigede bilrude, og gør rammen klar med en holdbar lim. Til sidst bliver en ny forrude sat i. Når limen er tør, er bilen klar til at køre.

Når du skal vælge et værksted, som skal klare udskiftningen af din forrude, så er det vigtigt, at du er kritisk om kvaliteten. Din forrude er nemlig ikke bare et stykke glas, men er en del af din bils strukturelle styrke. Prisen på en ny forrude behøver ikke koste mange penge. Har du en forsikring, så kan du ofte få det dækket.

Hos E2 biler får du naturligvis professionel montering og høj service. Selvom vi er billige, så går vi ikke på kompromis med, at give dig en god oplevelse. Takket være mange års erfaring i branchen og den nyeste viden sikrer vi, at ruden er helt korrekt monteret. På den måde kan du roligt være tryg ved din bil igen efter et besøg hos os.

Ny forrude

Autoværksted

Prisen for en ny forrude varierer alt efter mærke og model, men tiden for et skift ændrer sig ikke. Vi hos E2 Biler vil altid råde og vejlede dig så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. De fleste har forsikring, som dækker det og her klarer vi papirarbejdet, så du blot skal tænke på tidsbestillingen når du booker hos os.

Pris på ny forrude

De fleste har forsikring som ofte dækker, og vi klarer forsikringspapirerne, når du booker hos os. Prisen på en ny forrude samt udskiftning afhænger af flere forskellige faktorer. Eksempelvis er følgende afgørende for, hvad det koster:

  • Bilmærke
  • Bilmodel

For at give dig den bedst mulige pris, når du skal have en ny forrude, uanset om den er knust eller revnet, får du samme rabat, som dit forsikringsselskab ville få. Hvis vi har repareret et stenslag, og du synes, reparationen er for tydelig, fratrækker vi desuden stenslagsreparationens pris, hvis du gerne vil have forruden udskiftet.

Udskiftning af siderude

Siderude reparation kan normalt ikke lade sig gøre da ruden ofte knuses og derfor er udskiftning af siderude som regel nødvendig – når uheldet er ude. Bilens sideruder er nemlig hærdede, hvilket gør dem meget modstandsdygtige, men når der sker skader, er resultatet oftest en totalt splintret siderude. Det er nødvendigt at få erstattet den manglende eller knuste siderude hurtigst muligt for at forhindre vandskade, tyveri eller hærværk. Dæk hullet med plastik og find din lokale siderude fagmand ved at indtaste dit postnummer i boksen til højre. Montøren hjælper dig med din udskiftning af siderude. 

Står du med et akut behov for en udskiftning af siderude, så kan Pilkington anbefale en række siderude specialister. De er klar til at reagere hurtigt på dit opkald. Samtidigt rådgiver de dig mht. forsikringen. Der kan være penge at spare på en gratis og uvildig rådgivning. 

Smadrede sideruder skyldes normalt tyveri eller hærværk – men også en ulykke og vil ofte være dækket af din forsikring, selv om der måske skal betales en selvrisiko.

Udskiftning af bagrude

Er din bagrude blevet beskadiget? Så lad os hjælpe dig. Har du fået smadret din bagrude helt, eller har du fået et stenslag som har givet en revne, uanset hvor uheldet er ude, kan vi udskifte din bagrude.

Vi råder til, at en beskadiget rude skal udskiftes. Hos E2 biler har vi uddannede teknikere så din bil altid er i sikre hænder, uanset hvilket bilmærke og hvilken bilmodel, du kører i. Vi følger altid producentens anvisninger når vi udskifter bilruder, hvilket er din garanti for et godt resultat. Vi har desuden mange års erfaring med udskiftning af alle typer bilruder.

Et skift hos E2Biler:

Ved udskiftning af din rude om det er for-bag eller sideruden, så beskytter vi din bil både indvendigt og udvendigt. Vi fjerner naturligvis også eventuelle glasskår. Derefter påføres en primer og en speciallim, hvorefter den nye bagrude monteres. Bagruden skal tørre i 30 minutter, inden du kan køre i bilen igen.

Trafiksikkerhed og din forrude

Forruden er afgørende for din og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene. Stenslag og slid kan nemt forhindre dig i, at se ordentligt ud gennem din forrude, hvilket kan føre til biluheld.

Desuden er forruden en vigtig del af bilens konstruktion, idet den både giver stabilitet til bilen, ligesom den også er uundværlig i tilfælde af, at du får brug for dine airbags. Når airbaggen udløses, holder ruden den på plads, så den kan give den nødvendige beskyttelse.

Hvis du kører rundt med en slidt forrude, anbefaler vi derfor, at du får udskiftet hurtigst muligt til en ny forrude.

Ofte stillede spørgsmål om forruder

Vi besvarer dagligt mange spørgsmål for vores kunder, så vi har gjort det nemt og besvaret nogle her:

Hvad er prisen for udskiftning af forrude?

Det afhænger af din dækningsgrad i din forsikring. Kontakt os, så finder vi din pris. Vi kan se de fleste oplysninger der skal til for, at give dig en præcis pris, ved oplysning af nummerplade.

Må man køre med en flænge i forruden?

Reglerne i dag er meget konkrette, har du en skade som er i dit synsfelt, kan du risikerer en bøde. Men politiet kan også vurderer din skadesgrad og udfra den give dig en bøde. Vi anbefaler, at man får skiftet forruden hurtigst muligt og undgår, at køre med flænge, revne eller større skade, grundet de sikkerhedmæssige oversager.

Kan I også kalibrere min forrude?

Vi kan lave en kalibrering uanset bilmærke, men Tesla skal dog stadig på et autoriseret Tesla værksted. Vi arbejder på at kunne kalibrere alle biler.

Kan jeg betale uden om forsikringen?

Det er helt op til dig hvordan du ønsker ,at betale. Har du behov for det, kan vi også tilbyde finansiering.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge