Udskiftning af kobling

Der er mange bevægelige dele i koblingen og de bruges mange gange i løbet af en køretur. Derved sker slidtage som kan betyde, at der for de fleste bilers vedkommende, vil komme et tidspunkt, hvor det bliver nødvendigt, at udskifte enkelte dele eller hele koblingen.

Ny kobling

Oplever du, at din kobling ikke fungerer som den skal, kan der ske skade på gearkassens indre dele. Gearkassen er omfattende og bekostelig, at reparere eller udskifte, derfor kan det godt betale sig, at passe på sin kobling. En reparation af kobling kan blive bekostelig, men det er ikke altid nødvendigt med en helt ny kobling. Vi råder derfor til, at der tages kontakt til værkstedet som kan råde og vejlede til den rette beslutning.

Generelt for koblingen

Bilens kobling er helt essentiel for, at skåne bilens gearkasse. Forbindelsen mellem motoren og gearkassen er koblingen hvilket betyder, at den sørger for, at trækkraften fra motoren kan overføres videre til hjulene via gearkassen.

Ved du hvornår det er tid til et serviceeftersyn?
Autoværksted
Om det er tid til service, afhænger enten af antal kørte kilometer, eller hvornår du sidst var til service, alt efter dit kørselsmønster.
Autoværksted

Tjek bilens servicebog, hvor der vil være angivet et anbefale interval for serviceeftersyn.

Autoservice

Vi servicerer efter fabrikantens forskrifter og anbefalinger på vores værksted. For dig betyder det, at du bibeholder en eventuel fabriksgaranti på bilen, når du får den serviceret hos E2 Biler. Så uanset mærke og model på bilen, kan du få et autoservice, næste gang du skal have bilen på værksted. Vi gør en dyd ud af, at du og din bil sikkert, kan være blandt andre trafikanter ude på vejene.

Serviceeftersyn Køge

Bor du nær Køge, så er det oplagt at få serviceret din bil hos E2 Biler. Vi tilbyder service på bil til attraktive priser, som lokal bilmekaniker i Køge. Så book endelig en tid til serviceeftersyn hos os.

Autoværksted
Vi behandler alle biler med omtanke, stor viden, og med det bedste udstyr på markedet.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge