Bremseeftersyn

Vi hos E2 Biler tager din sikkerhed seriøs, med et bremseeftersyn hos os vil du komme sikkert ud på vejen igen.

Vi levere en service helt efter bogen, vi starter ud med at skille bremserne ad og rengør dem grundigt efterfulgt af en smøring. Vi tager også en kontrol af bremserne, så du med 100 procent sikkerhed ved om dine bremser virker efter hensigterne.

Vi råder til at man tager sin bil til et bremseeftersyn hvert andet år.

Generelt for bremseeftersyn

Når vi har din bil inde, vil vi lave en visuel vurdering af hvordan dine bremser har det.  Vurderer vi ud fra dette at der er brug for et eftersyn af dine bremser, vil du blive kontaktet og vi vil ikke gøre noget før vi har grønt lys fra dig.

Det er vigtigt for os er du kommer sikkert ud på vejen igen, men dette sker i dit tempo. Vi råder og vejleder selvfølgelig efter standarderne men også ud fra vores professionelle syn på de enkelte sager så du altid kan føle dig tryg ved at have din bil hos os.

Værd at vide

Vejret i Danmark er ikke ligefrem det bedste for dine bremser, de skal oftere grundet vi salter meget, renses og have jævnligt eftersyn i forhold til lande som ikke salter i de mængder.

Du kan selv være med til at gøre at dine bremser har det bedre, og det gør du ved at bruge dem, lav gerne nogle hårde opbremsninger, dog vil dine bagerste ikke blive renset lige så meget i denne handling, da vægten ligger sig i dine forreste bremser.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge