Udskiftning af bremser

Vi hos E2 Biler tager din sikkerhed seriøs, så før en udskiftning af dine bremser, laver vi en bremsekontrol, så vi ved hvad standen er, for dine bremseklodser,bremsekaliber og bremseskiver.

Udfra bremsekontrollen af dine bremser, skifter vi kun de nødvendige dele, for man kan sagtens kører videre sikkert, uden at skulle skifte alle delene på en gang.

Derfor råder vi til, at man tager sin bil til et bremseeftersyn hvert andet år.

Udskiftning af bremseklodser

Bremseklodser er en del af det samlede bremsesystem, for hver gang der trædes på din bremsepedal sørger klodserne for, at din bil bremser ved hjælp fra bremsekaliberen som lukker sammen om dine bremseskiver. Det er vigtigt, at værne om sin sikkerhed, og her bliver bremseklodser især belastet, for om du bremser kun lidt eller meget, skal de være 100 procent funktionelle. Man skifter normalt bremseklodser og bremseskiver samtidigt.

Udskiftning af bremsekaliber

Bremsekaliberen er den som lukker sammen omkring dine bremseskiver, og sørger for, at få bilen ned i fart. I bremsekaliberen sidder dine bremseklodser, så dine bremsekalibere skal ikke på samme måde skiftes som de andre ting i bremsesystemet, dog skal man være opmærksom på, at en kaliber er bevægelig, den kræver en speciel smørelse som enten er pasta eller spray. Hos E2 biler bliver dette kontrolleret ved skift af bremser og klodser, så man er sikker på, at ens kaliber ikke sidder fast og du trykt kan befinde dig i trafikken.

Udskiftning af bremseskiver

Bremseskiver går som tidligere nævnt, hånd i hånd med bremseklodser. Har du lige fået monteret nye skiver og klodser, er det som reelt godt, at passe på de hårde opbremsninger til at starte med. Det er fordi, at de kan i starten ende med at blive skæve, og de skal køres til sammen med dine bremseklodser. Tænk på det sådan, at du heller ikke træder sømmet i bund når bilen er kold da det kan skade motoren. Selvfølgelig skal man kunne lave en katastrofeopbremsning hvis nødvendigt. Men husk, at lade være med, at gå ud og teste dine nye monteret skiver, når du lige har fået dem sat på, for der er en risiko for, at de bliver skæve.

Bremser

Bremser er et af de vigtigste dele på bilen når vi snakker sikkerhed, ovennævnt er hver del af bremsesystemet gået igennem, og det er også det som vi slider mest, og alt efter hvilken slags kører vi er, så kan dette varierer på hvor tit de skal serviceres, eller hvornår de skal skiftes. Vi hos E2 biler gør en dyd ud af sørge for, at din sikkerhed er i orden, derfor vil vi altid i et serviceeftersyn sørge for, at se om de bremser virker som de skal, så du ved om de er forsvarlige, at kører med.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge