Dækservice

Det har aldrig været nemmere, at få dækservice og få skiftet hjul på din bil. Vi har alt det professionelle udstyr, og sikrer at dine hjul altid er ok.

Vi laver det hele, for eksempel montering af dæk og skift mellem sommer- og vinterdæk. Er dine dæk gamle eller slidte og er de begyndt at støje mere? Måske giver de dårligere vejgreb? Så kan E2 Biler hjælpe dig med dækservice. Vi tager hånd om dit behov og sørger for, at dine dæk er i top stand.

Kig forbi vores dækservice Køge

Vores dækservice i Køge er oplagt for dig, der bor i nærområdet. Lad os være dit lokale dækservice center, som sørger for at dækkene altid er i orden. Dine dæk bliver udsat for lidt af hvert, så det er vigtigt, at du får dem kontrolleret med jævne mellemrum. Hvis du er i tvivl om dit dæks dybde, anbefaler vi du kontakter os – vi står klar til at hjælpe dig.

Gummiet på en bil bliver med tiden hårdere og mønsteret på dækket kan blive slidt. Dækket kan også blive mørt og det vil ende ud i at slå små “revner”. Når dæk slides bliver slidbanen mindre og det kan resultere i, at vand ikke kan ledes væk lige så effektivt. Oplever du dette problem, så kan det løses med et dækskifte.

Så ofte bør du få lavet dækservice

Helt nye dæk har en mønsterdybde på ca 8,5 mm. Det er nu et lovkrav at et dæk på en almindelig personbil skal have en dybde på mindst 1,6 mm over hele dækket. Vi anbefaler mindst 3 mm for sommer- samt helårsdæk Jo mere slidt dit dæk er, jo lettere bliver det for bilen og skride og bremselængden bliver samtidig længere. 

dækservice
Når dæk slides bliver slidbanen mindre og det kan resultere i, at vand ikke kan ledes væk lige så effektivt.
dækservice

Med E2 Bilers dækservice får du:

  • Dækservice hvor vi tjekker op på dækkenes stand
  • Nye dæk – vi fører de bedste billige dæk
  • Køb og montering af dæk med fælge
  • Stål og alufælge
  • Dækreparation
  • Lapning af dæk
  • Dækskifte mellem sommer- og vinterdæk
  • Afbalancering af dæk
dækservice

Sommerdæk

Når vi skifter til sommertid, er det også ved at være tid til at skifte til sommerdæk på bilen.

Sommerdæk er velegnede ved temperaturer over 7 grader, idet dækkene forbliver bløde, modsat vinterdæk, som vil blive stive. Derudover er sommerdæk lavet til at skyde vand fra sig, grundet dækkenes mønster.

dækservice

Vinterdæk

Du bør skifte til vinterdæk omkring skiftet til vintertid i oktober, eller når vejret bliver køligere, med temperaturer under 7 grader. Vinterdæk sikrer optimalt vejgreb i vinterhalvåret, idet de er mere velegnede til glatte overflader og forbliver fleksible i kolde temperaturer.

Dækkenes er desuden bedre til at lede sne og slud væk end sommerdæk, idet de har større og dybere riller. Med vinterdæks mønster og materiale, er du sikret at du kan stå fast i både sne, slud, is og på tør vej.

Dette siger vores kunder om dækservice

★ ★ ★ ★ ★

Super betjening er ikke sidste gang jeg bruger dem.

Christian.

★ ★ ★ ★ ★

Super service og fremragende rådgivning. God oplevelse og kan klart anbefale dem.

Yunus B.

★ ★ ★ ★

God og real oplevelse. God service og prisen holdt.

Michael B.

Se flere af vores anmeldelser:

dækservice
Få skiftet dæk når årstiderne skifter
Det er altafgørende, at din bil er sikker. Her er bilens dæk særligt vigtige, idet de har direkte kontakt med vejen. Sørg for at have de rigtige dæk på efter årstiden, samt at dækkene ikke er slidt ned.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge