Hjulskift

Hos E2 Biler gør vi en dyd ud af gøre et godt stykke arbejde, selv ved rutineopgaver som et hjulskift, så har vi samme professionelle tilgang, da vi mener at alle områder på din bil behøver den bedste gennemgang, for at sikre du er godt kørende.

 Et hjulskifte hos E2 Biler tager omkring 30 minutter, hvor vi udover at skifte hjul, kontrollerer vi slitage og dæktryk samt hvor meget mønster dine dæk har. Så ved et hjulskifte hos E2 Biler kan du føle dig tryg, når du kører fra vores autoværksted.

Aircondition service

Hjulskift pris

Prisen for at få skiftet hjul, om det er fra Sommer til vinter eller omvendt, er tid og pris den samme.

Mens vi tager os godt af din bil, kan du slappe af i vores kundelounge hvor du kan nyde noget varmt eller koldt, og benytte wifi hvis du har behov.

aircondition service

Fast lav pris 199,-

Hjulskift Køge

E2 Biler ligger i Køge tæt på motorvejsafkørsel nr. 32 , så uanset om du er fra selve Køge, eller kommer langvejs fra, står vi til rådighed til at hjælpe dig, og får dig hurtigt og sikkert afsted igen.

Effektivt hjulskift Køge

 

Trænger din bil til nye hjul? Der er nogle af vores kunder, som har fundet os ved at søge på vendinger som fx dæk skift eller skift dæk pris. Det er nok udtryk for, at vi er velkendt som et professionelt værksted, hvor vi hurtigt og effektivt kan udføre et hjulskift for dig. Et hjulskift er ikke noget, der tager lang tid. Du kan sagtens vente på din bil i vores komfortable kundelounge. Vi ved, at du gerne vil udnytte din tid bedst muligt. Derfor udfører vi dine opgaver på en effektiv måde.

 

Hurtigt hjulskift

 

Når din bil har brug for et hjulskift Køge, så arbejder vi så hurtigt som muligt. Men vi gør det sådan, at vi aldrig går på kompromis med den kvalitet, du har krav på. Vi har altid en professionel tilgang både til store og mindre opgaver. Det gælder ikke mindst, når vi skifter hjulene ud. Vi er altid opmærksomhed på dæktryk eller om der er behov for, at vi også afbalancer hjulene.

 

Hjulskift pris

 

Et hjulskift Køge udfører vi til konkurrencedygtige priser. Vi har faste priser, uanset om det drejer sig om sommer- eller vinterdæk. På den måde ved du i forvejen, hvad prisen er. Vi forsøger altid at være meget gennemsigtige med hensyn til priserne. Hvis vi opdager noget, der skal repareres, så får du de nødvendige oplysninger, så du kan træffe et informeret valg. Du får oplyst prisen på udførelsen og de eventuelle reservedele, som skal bruges i forbindelse med reparationen. Vi lægger stor vægt på god kommunikation med vores kunder. Vi ved, at det er noget, du selv vil sætte pris på. Fordi vi tror på, at forebyggelse er en bedre løsning, gør vi dig opmærksom på, hvilke ting ved din bil, du skal holde øje med, så det ikke føre til en dyr reparation.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge