Skift til vinterdæk

Hos E2 Biler er vi altid behjælpelig, når du skal have skiftet til vinterdæk.

Selv i de milde vinterperioder er det vigtigt at have de helt rigtige dæk på, for når du tager afsted kan det være fint vejr, men turen hjem kan være en helt anden oplevelse. Så skift altid din dæk lidt før end for sent..

Hvornår skal man skifte til vinterdæk

Du bør skifte til vinterdæk omkring skiftet til vintertid i oktober, eller når vejret bliver køligere, med temperaturer under 7 grader.

Vinterdæk sikrer optimalt vejgreb i vinterhalvåret, idet de er mere velegnede til glatte overflader og forbliver fleksible i kolde temperaturer

Skift vinterdæk

Værd at vide omkring dine vinterdæk er, at har du for lidt mønster, bliver din egen og andres sikkerhed sat på spil. Vi hos E2 Biler, vil altid råde dig så du ved om det er ved at være tid til et skifte af dæk, når vi står med dit skifte. 

Uanset om du skifter fra en sæson til en anden, tager et skift 30 minutter hos E2 Biler. Imens du venter kan du nyde en god kop kaffe, eller benytte de andre services vi har i vores kundelounge.

.

Aircondition service

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad er forskellen på dækskifte og hjulskifte?

Forvirringen mellem et dækskifte og hjulskifte, forstår vi godt hos E2 Biler, så vi vil prøve at forklare lidt omkring forskellene, så du er helt med. 

Et dækskifte er hvor vi monterer helt eller andre nye dæk på bilens fælge. Man skifter eksempelvis dæk, grundet slitage, alder, eller ved en punktering i yderkanten af dækket. 

Ved et hjulskifte afmonter vi hele hjulet, dette inkluderer dæk og fælg. Eksempelvis når du skal have skiftet fra sommer til vinterdæk.

Er prisen den samme uanset hvilken bil jeg kører?

Ja både pris og tiden for et skift, er den samme ùanset hvilket kørertøj du har.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge