Serviceeftersyn generelt

Vi har vores helt eget autoværksted, som er beliggende i Køge tæt på vores bilforhandler. Vores værksted, er kåret blandt TOP 100 Autoværksteder i Danmark jf. Autobutler.dk, både i 2017 og 2018.

Vores høje niveau skyldes, at vi går meget op i kvalitet, tillid og effektivitet, når vi servicerer din bil på vores autoværksted. Dette går selvfølgelig aldrig udover prisen, hvor vi stræber efter at være så prisvenlige, som overhovedet muligt.

Autoværksted

Du bibeholder en eventuel fabriksgaranti på bilen, når du får bilen serviceret hos os.

Serviceeftersyn  hvad koster det?

Fastpris kampagne på basisservice: 949 kr.

Kampagnen indeholder: Olieskift, op til 4 liter olie. Skift af oliefilter og bundprop. 25 tjekpunkter på bilen.
Nulstille serviceindikator (ved behov).

* Ved mere end 4L olie, faktureres gældende listepris for evt. ekstra olie.

Serviceeftersyn under garantien

Angiv hvor mange kilometer, bilen ca. har kørt og hvilken type gear den har. Service bliver udført iht. bilfabrikantens forskrifter, og bilens garanti opretholdes. Vi stempler selvfølgelig din servicebog, også hvis den er elektronisk.

Send din forespørgsel ind og få en skarp pris på serviceeftersyn, inkl reservedele og stempel i bogen (også i den elektroniske).

Ved du hvornår det er tid til et serviceeftersyn?
Autoværksted
Om det er tid til service, afhænger enten af antal kørte kilometer, eller hvornår du sidst var til service, alt efter dit kørselsmønster.
Autoværksted

Tjek bilens servicebog, hvor der vil være angivet et anbefale interval for serviceeftersyn.

Autoservice

Vi servicerer efter fabrikantens forskrifter og anbefalinger på vores autoværksted. For dig betyder det, at du bibeholder en eventuel fabriksgaranti på bilen, når du får den serviceret hos os. Så uanset mærke og model på bilen kan du altid komme forbi vores autoservice, næste gang du skal på værksted. Vi gør det samtidigt også til langt bedre priser end mærke værkstederne!

Serviceeftersyn Køge

Bor du nær Køge, så er det oplagt at få serviceret din bil hos E2 Biler. Vi tilbyder service på bil til attraktive priser, som lokal bilmekaniker i Køge. Så book endelig en tid til serviceeftersyn hos os.

Autoværksted
Vi behandler alle biler med omtanke, stor viden, og med det bedste udstyr på markedet.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge