Skift af olie og oliefilter

Ved at skifte olie og oliefilter regelmæssigt, passer man godt på sin motor, plus dens ydeevne vil forblive god og derved vil man også passe på miljøet.

Hos E2 Biler sikre vi os at du får lige præcis den olie som passer til din motor, for dette er nemlig ikke bare at finde en motorolie og fylde på. Ved skift af olie skifter vi samtidig dit oliefilter. 

Vi tænker altid på dig når du bliver serviceret hos os, så derfor uanset hvad skifter vi begge dele. Et filter med det blotte øje kan se rent ud, men kan have bare et korn siddende, og det er nok til at ridse og gøre at din motors levetid bliver mindre.

dækservice

En motor i harmoni, er en smurt motor.

Generelt for olie og oliefilter

 

Det er vigtigt at vide at olien i en motor cirkulerer, derved vil den over tid blive ringere og dette gælder ligeledes filteret. 

Da det ikke ligegyldigt hvilken olie du bruger til din motor, sikre vi du ved hvilken en du skal fylde på, i din bils instruktionsbog vil du også kunne finde hvilken som passer til din bil.

Så ofte bør du få skiftet olie og oliefilter

Vi hos E2 BILER råder til at man følger de intervaller som er lavet i en servicebog. På denne måde sikre du at din motor intet vil mangle, for en motor uden olie kan ikke kører.

dækservice

En god idé er at have en liter olie i bilen, husk at få en med fra værkstedet så du sikre dig den rigtige olie.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge