Biler til salg

Hos E2 Biler finder du brugte biler til gode priser. Vi har altid en række forskellige biler på lager og har helt sikkert også en, der passer til dine behov. Når du er på udkig efter din næste bil, er der mange ting at overveje. Først og fremmest skal bilen selvfølgelig opfylde dine ønsker og praktiske behov, men du har måske også nogle tanker om pris, stand og antal kørte kilometer. Tag os med på råd, så finder vi den bil der passer bedst til dig.

Biler til salg Køge

Vi har en central beliggenhed på Sjælland nær Køge, hvor vores biler til salg også er at finde. Vil du gerne se bilerne i virkeligheden, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det giver dig mulighed for, at stille alle de spørgsmål, du måtte have omkring bilerne og tage os med på råd. Du har også mulighed for at prøvekøre vores biler til salg, så du kan fornemme om bilen har den forventede køreglæde.

Gode brugte biler til salg

Når vi udvælger vores brugte biler til salg, er det vigtigt for os, at kvaliteten er i orden. Det sørger vi blandt andet for, ved en gennemgang på vores eget værksted, før vi sætter biler til salg. Her giver vi bilen et grundigt serviceeftersyn og klargør bilen. En klargøring indeholder blandt andet en grundig støvsugning af kabine og bagagerum. Trænger bilen til rustbeskyttelse, tilbyder vi også dette, før bilen afhentes af sin nye ejer.

Biler til salg
Biler til salg
  • Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ikke har lyst til at lægge udbetaling
  • Vi samarbejder med Resursbank og
  • Acceptauto/Nykredit
  • Med Resursbank kan du låne op til 100.000 kr. uden udbetaling
  • Acceptauto tilbyder finansiering til markedets laveste renter

For mere information, kontakt E2 Biler her

 

Finansiering af bil

Hos E2 Biler tilbyder vi billån med og uden udbetaling, gennem forskellige finansieringsselskaber.

Du kan få finansiering af bil med 20% udbetaling, som er perfekt til dig der har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling. Har du ikke mulighed for at lægge en udbetaling, tilbyder vi også lån uden, på op til 100.000 kr. Tag en snak med os om dit budget, så finder vi, sammen med vores samarbejdspartnere, det lån der passer bedst til dig.

Få en fordelagtig låneaftale

  • Attraktiv rente
  • Fleksibel tilbagebetaling efter aftale (Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år)

Attraktiv finansiering gennem Accept Auto

En af vores samarbejdspartnere er Accept Auto, som tilbyder finansiering til markedets laveste renter. Gennem Accept Auto kan du få lån til din nye bil, både med og uden udbetaling. Det giver mulighed for et skræddersyet lån, der passer til din økonomi. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information om finansiering gennem Accept Auto.

Biler til salg

 

Hos E2 Biler har vi altid et stort udvalg af biler til salg. Vi har forskellige mærker og modeller, der appellerer til forskellige kunder. På den måde sørger vi for, at du altid kan finde den bil, der opfylder dine behov. Hvis du har søgt på ordene biler til salg Køge eller salg af brugte biler på nettet, er det ikke tilfældigt, at du har fundet os. Vi er kendt for at sælge brugtebiler, der er i god stand. Inden vi sætter de biler, vi tilbyder, til salg, gennemgår vi bilerne på vores værksted og giver dem et grundigt eftersyn. Fordi du har mulighed for at køreprøve vores biler, kan du selv konstatere, at der er tale om biler i rigtig god stand.

 

Brugte biler

 

Der er andre kunder, som har søgt på vendinger som fx salg af biler og bil brugt på en søgemaskine. Det er nok udtryk for, at de gerne vil finde en pålidelig bilforhandler. Det smarte ved at vælge at købe en brugt bil hos os er, at du kan få masser af udstyr som en del af handlen. Det er en af de mange fordele, der er ved at handle hos os.

Vi finder den bil der passer dig

Blandt vores biler, finder du primært personbiler. Vi har altid biler til salg i flere forskellige størrelser og prisklasser. Uanset om du skal bruge en bil til hele familien, er ung og skal købe din første bil, eller noget helt tredje, så har vi en bil der passer dig. Har du ikke en specifik bil i tankerne, så rådgiver vi dig gerne, så du kan få den bil der passer bedst til dit budget og dine kørselsbehov.

Kig forbi og se vores biler til salg, eller kontakt os med de spørgsmål du måtte have.

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvor kan jeg sætte min bil til salg?

Du kontakter E2 Biler autoforhandler, så laver vi en aftale om gennemgang af din bil du ønsker at sælge.

Ring til os på 60 51 42 43

Hvad koster en brugt bil om måneden?

Det kommer an på bilens pris, samt hvordan du ønsker at finansiere den. Men tag en snak med os og vi kan hjælpe dig med at finde den rette bil og pris. Du har også mulighed for at læse om vores finansieringsmuligheder her på siden.

Hvor langt må en brugt bil have kørt?

Der er ingen nedenskrevne regler for hvor mange kilometer en bil må have kørt, og derfor er blevet for “gammel” til at blive solgt. Det kommer meget an på hvor gode ejernes af bilen har været til at vedligeholde bilen.

Hvor meget er afgiften på en brugt bil?

Det afhænger meget af hvornår bilen er registreret. For personbiler som er indregistreret før 1. juli 1997 betales der vægtafgift og for personbiler som er registreret 1 juli 1997 og derefter skal betale den grønne afgift. Kontakt os for mere information.

Hvilken bil er bedst at købe brugt?

Det det kommer meget an på hvad dit behov og budget er til den brugte bil. Hos E2 Biler har vi mange forskellige brugt biler til salg. Vi anbefaler derfor du tager kontakt til os, så vi sammen kan finde den bil som passer dine behov.

Hvilken brugt bil?

Hvilken brugt bil du skal købe, afhænger meget af din livstil, og dit behov til et køretøj. Køre du mange kilometer hver dag, eller køre du by kørsel? Vi hjælper dig gerne på vej, og guider dig, så du kan føle dig helt tryg ved at kontakte os.

Hvad er min brugte bil værd?

Prisen afhænger af flere forskellige ting. Så før vi kan værdisætte din brugte bil, skal vi have den kigget på den.

Hvad skal man kigge efter når man køber brugt bil?

Du bør kigge efter, restgæld, kilometertal, hvornår er bilen synet, driftsikkerhed. Vi anbefaler altid at handle brugt bil gennem en autoforhandler, da en af de vigtigste ting man skal kigge efter er om sælgeren er til at stole på. Hos en autoforhandler, vil du ikke skulle tænke over ovenstående, da vi hjælper dig med at finde den bil som passer til dig.

Er der garanti på brugte biler?

Vælger du at købe en brugt bil hos en autoforhandler, så har du ti års reklamationsret, da dette er en del af købeloven. Man har som forbruger mulighed for at reklamere over fejl som var tilstede på købstidspunktet af bilen. Vi skal dog gøre opmærksom på at det er køber, som har bevisbyrden, og skal bevise at fejlen var der fra købstidspunktet.

Har man fortrydelsesret ved køb af brugt bil?

Du har som udgangspunkt ikke fortrydelseret ved køb af en brugt bil. Derfor ønsker vi selvfølgelig at guide og vejlede dig så vi er helt sikre på når du køre væk i din “nye” brugte bil, at du ikke fortryder.

Hvad koster en brugt bil?

Prisen på en brugt bil afhænger meget af hvilken model du ønsker samt, str og hvor langt bilen har kørt. Du er meget velkommen til at kontakte os, eller besøge vores autoforhandler.

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge