Biler til salg

Hos E2 BILER finder du brugte biler til gode priser. Vi har altid en række forskellige biler på lager og har helt sikkert også en, der passer til dine behov. Når du er på udkig efter din næste bil, er der mange ting at overveje. Først og fremmest skal bilen selvfølgelig opfylde dine ønsker og praktiske behov, men du har måske også nogle tanker om pris, stand og antal kørte kilometer. Tag os med på råd, så finder vi den bil der passer bedst til dig.

Biler til salg Køge

Vi har en central beliggenhed på Sjælland nær Køge, hvor vores biler til salg også er at finde. Vil du gerne se bilerne i virkeligheden, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det giver dig mulighed for, at stille alle de spørgsmål, du måtte have omkring bilerne og tage os med på råd. Du har også mulighed for at prøvekøre vores biler til salg, så du kan fornemme om bilen har den forventede køreglæde.

Gode brugte biler til salg

Når vi udvælger vores brugte biler til salg, er det vigtigt for os, at kvaliteten er i orden. Det sørger vi blandt andet for, ved en gennemgang på vores eget værksted, før vi sætter biler til salg. Her giver vi bilen et grundigt serviceeftersyn og klargør bilen. En klargøring indeholder blandt andet en grundig støvsugning af kabine og bagagerum. Trænger bilen til rustbeskyttelse, tilbyder vi også dette, før bilen afhentes af sin nye ejer.

Biler til salg
Biler til salg
  • Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ikke har lyst til at lægge udbetaling
  • Vi samarbejder med Resursbank og
  • Acceptauto/Nykredit
  • Med Resursbank kan du låne op til 100.000 kr. uden udbetaling
  • Acceptauto tilbyder finansiering til markedets laveste renter

For mere information, kontakt E2 biler her

 

Finansiering af bil

Hos E2 BILER tilbyder vi billån med og uden udbetaling, gennem forskellige finansieringsselskaber.

Du kan få finansiering af bil med 20% udbetaling, som er perfekt til dig der har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling. Har du ikke mulighed for at lægge en udbetaling, tilbyder vi også lån uden, på op til 100.000 kr. Tag en snak med os om dit budget, så finder vi, sammen med vores samarbejdspartnere, det lån der passer bedst til dig.

Få en fordelagtig låneaftale

  • Attraktiv rente
  • Fleksibel tilbagebetaling efter aftale (Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år)

Attraktiv finansiering gennem Accept Auto

En af vores samarbejdspartnere er Accept Auto, som tilbyder finansiering til markedets laveste renter. Gennem Accept Auto kan du få lån til din nye bil, både med og uden udbetaling. Det giver mulighed for et skræddersyet lån, der passer til din økonomi. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information om finansiering gennem Accept Auto.

Vi finder den bil der passer dig

Blandt vores biler, finder du primært personbiler. Vi har altid biler til salg i flere forskellige størrelser og prisklasser. Uanset om du skal bruge en bil til hele familien, er ung og skal købe din første bil, eller noget helt tredje, så har vi en bil der passer dig. Har du ikke en specifik bil i tankerne, så rådgiver vi dig gerne, så du kan få den bil der passer bedst til dit budget og dine kørselsbehov.

Kig forbi og se vores biler til salg, eller kontakt os med de spørgsmål du måtte have.

Find os på adressen :

Københavnsvej 237, 4600 Køge