fbpx

Rustbeskyttelse

Vi tilbyder rustbeskyttelse til vores kunder i samarbejde med Dinitrol

Hos Dinitrol får du en dokumenteret proces. Dinitrol fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Det Danske klima kan være med rustfremmende. I Danmark har vi høj luftfugtighed og skiftende temperaturer, som er med til at skabe rust. Men der er heldigvis hjælp at hente hos E2biler. Giv din bil de bedste forudsætninger, så den bedre kan overleve det danske vejr.

Invester i en rustbeskyttelse med Dinitrol-behandling

Ved at investerer i en Dinitrol-behandling, forebygger du mod fremtidige rustangreb. Sørg for din bil er sikker, da rust kan have konsekvenser for din bils sikkerhed.

Hvad er rustbeskyttelse?

Rustbeskyttelse er en behandling, der beskytter bilens undervogn mod rustangreb. Når bilen trænger til en rustbeskyttes, er det vigtig det udføres af fagfolk. Det vil sige nogle som har kendskab til bilmodellen og bilmærket. Vi vasker bilen grundigt for snavs, hvorefter bilen bliver gennemgået for rust og skader på belægningen. Efter vores behandling skal bilen stå og tørre, inden evt huller forsegles, og vi samler bilen igen. Det tager ofte ca 1-2 dage, før bilen er klar til at komme ud på vejen igen.

Billedresultat for dinitrol logo

Har du spørgsmål ?

Send os en besked her nedunder,
eller ring til os på +45 60 51 42 43

Back to top