Vinduesviskere

Vinduesviskerne er vigtige for dit udsyn af bilens for- og bagrude. Viskerbladene bliver slidt af støv, insekter og blade hen over sommeren. Når vinteren kommer er det is og sne samt snavs, der slider og ødelægger viskerbladene. Tjek derfor løbende, at bilens vinduesviskere er i den rette stand til at kunne klare opgaven.

Autoværksted

Det er helt afgørende, at have fuldt udsyn for dig, og dine medtrafikanters sikkerhed.

Viskerblade

Er ikke noget man bare skal vælge i blinde. Pasform,pris,kvalitet hører sammen. De gode viskerblade betaler sig selv igen, da de er mere modstandsdygtige over for snavs,sol,frost. Der er lavet utallige tests af viskerblade af FDM, hvor de alle har en fællesnævner og den er, at du ender med at have nogle viskere som bliver hårde og som ikke skaber det sikre udsyn som du ønsker, når du befinder dig i trafikken, hvis du går efter de billige viskerblade.

Bosch viskerblade

Man skal huske på, at viskerblade er en undervurderet sikkerhedsfaktor. Hos E2 biler råder vi til at man vælger noget som minimum overholder standarden som f.eks. Bosch viskerblade. De er gentagne gange blevet kåret som bedst i test for deres innovation og kvalitet, som ingen billige viskerblade kan leve op til, dette gælder både i ind- og udland.

  Viskermotor

  Viskermotoren er drivkraften bag ens vinduesviskere og dets blade. Vinduesviskerne er et køretøjs system, som er nødvendigt for at fjerne fugt og snavs fra for- bagruden. Når du har en viskermotor som virker som den skal sikre du, at en af de mange sikkerhedssystemer er pålidelige. Derved skaber du dig de bedste forudsætninger for udsyn uanset vejrforholdene, som mindsker chancen for ulykker. Hos E2 Biler vil dette altid blive tjekket ved skift af viskerblade.

   Udskiftning af viskerblade

   Når tiden er til et skift af viskerblade, sørger vi altid for, at gøre ekspeditionen så nem som mulig. Ved din henvendelse skal vi blot have en nummerplade, så får vi de rigtige viskere hjem efter dit ønske. Når du kommer til værkstedet og skal have dem monteret, tager det ikke længere end, at du kan i mellemtiden af skiftet nyde noget af drikke koldt eller varmt i vores lounge.

   Autoværksted

   Vidste du, at du har stor indflydelse på hvor længe dine vinduesviskere & blade holder?

   Hvor ofte skal man skifte vinduesviskere

   Dine vinduesviskere påvirkes fra den dag de bliver monteret, af f.eks. vejret og temperaturen, plus de mange små objekter som ender på din rude, det kan f.eks. være støv, insekter, blade m.m.

   Dine viskerblade vil med tiden smuldre, dette medfører vibrerende og hylende vinduesviskere. Gummiet som sidder på viskeren også kaldet bladet, bliver med tiden hårdt, og efterlader din rude med streger, og når det rigtig slemt så efterlader de ridser på din rude. Dette kan blive så voldsomt at udsynet bliver forvrænget i sådan en grad, at bilen ikke går igennem syn.

   Oplever du nogle af de nævnte områder, vil vi hos E2 Biler råde til at du får skiftet dine viskerblade. Tjek gerne standen af dine viskere for hvert år, evt. ved et serviceeftersyn.

   Forlæng levetiden på dine viskerblade

   Det er nemt og hurtigt, at vedligeholde sine viskerblade. Vi hos E2 Biler har lavet et par punkter som du blot skal følge for, at skabe de bedste levevilkår for dine viskerblade.

   Autoværksted

   Tænker du, at bilen trænger til en vask så husk dine viskerblade, de skal blot tørres af og derved fjerner du støv og snavs, som bliver samlet omkring bladene.

   Autoværksted

   En ting som holder dine blade smidige er, at du inden frosten “kommer”, renser med klar eddike og tør godt efter med en fnugfri klud. Dernæst behandler du dine viskerblade med en smule silikonegummi, dette gøres hvert år.

   Autoværksted

   Er dine viskerblade misfarvet og begyndt, at krakelerer eller lignende, så få dem skiftet.

   Hvordan virker vinduesvisker systemet?

   Vinduesvisker systemet?

   En af bilens sliddele, som vi ikke skænker de største tanker er viskermotoren. Dine viskere bliver styret af et vinduesvisker system. Det er værd at vide at denne viskermotor holder som udgangspunkt længe, man udskifter den kun hvis den viser tegn på problemer.  En vinduesviskere styres af en viskermotor, som kan blive slidt. Denne holder dog som udgangspunkt i lang tid, og bør ikke udskiftes, medmindre der opleves problemer. Det som får dine viskerblade til at bevæge sig over ruden, er viskermotoren som driver et viskertræk. Ved at trække viskerbladene fra side til side, fjernes der vand og snavs, og ruden holdes rent ved at tilføje sprinklervæske, som har sit helt eget system med dyser, sprinklertank m.m.

   Få tilbud på reparation af viskersystem

   Bestil nemt og enkelt et tilbud eller book en tid, til udskiftning og reparation af viskersystemet her på siden. Skal der blot udskiftes viskerblade, så klarer vi også det.

   Søger du råd og vejledning, står vi hos E2 Biler altid klar til at hjælpe via chatten eller telefonen.

   Find os på adressen :

   Københavnsvej 237, 4600 Køge